Mika Rinnekangas

Erikoislääkäri, Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia

Olen koulutukseltani suu- ja leukakirurgian erikoislääkäri ja erikoishammaslääkäri (Helsingin yliopisto v. 2007). Pidän yksityisvastaanottoa Pirkanmaalla TempoDentissä Tampereen keskustan ja Nokian vastaanotoilla, joissa olen työskennellyt vuodesta 2014.

Toimenkuvaani TempoDentissä kuuluvat: Suukirurgiset toimenpiteet: vaativat hampaanpoistot, leikkaukselliset hampaanpoistot, resektiot (hampaan juuren pään leikkaukset), kystien poistot, biopsiat (koepalat), ienliikakasvujen poistot.
Implantologia: perinteiset implantoinnit, implantoinnit niukkaan luuhun kondensio- ja siirretekniikoilla. Monisairaiden / monilääkittyjen potilaiden toimenpidekelpoisuusarviot. Hammassaneerausarviot (tulehdusfokusarviot, mm. keinonivelleikkausta edeltävästi) ja hampaiston kirurgiset saneeraukset. Kipupotilaat: leukanivelkivut, kasvokivut, kroonisen kivun hoito.

Valtaosa potilaistani TempoDentissä tulee hammaslääkärin, suuhygienistin tai lääkärin lähettäminä, mutta potilas voi myös itse varata minulle 20 min konsultaatioajan suu- ja leukakirurgisissa asioissa.

X

Liity kanta-asiakkaaksi! Kuule ajankohtaiset uutiset ja saa parhaat edut ensimmäisenä.

Sukupuoli

Syntymävuosi