Uutta TempoDentissä! Opalescence tuoteperheen vastaanotto- ja kotivalkaisut!

Opalescence tuoteperhe kuuluu hammasalan tuotteita valmistavan Ultradentin valikoimaan. Opalesence on ammattilaisten käyttämä hampaiden valkaisuaine joka on valkaissut hampaita ympäri maailmaa jo yli 20 vuoden ajan.

Tuoteperhe tarjoaa useita yksilöllisiä hampaiden valkaisuvaihtoehtoja. Suun terveydenhuollon ammattilainen määrittää konsultaatiokäynnillä juuri sinulle sopivan valkaisuvaihtoehdon.

 

 

Vastaanottovalkaisu Opalescence Boost 40% vetyperoksidi

Valkaisu tehdään kertaluontoisesti suuhygienistin vastaanotolla.  Valkaisu aloitetaan suojaamalla limakalvot, kieli ja ikenet. Valkaisuaine levitetään hampaille ja annetaan vaikuttaa 3x 20min. Käsittelyn jälkeen suu huuhdotaan ja suojaukset poistetaan. Vastaanotto aikaa suuhygienistille varataan 1,5h-2h.
Vastaanottovalkaisun hinta Opalescence Boost aineella on 280€.
Vastaanottovalkaisun jälkeen on mahdollista syventää valkaisutulosta kotona käyttämällä Opalescence Go! valkaisulusikoita 1-4 päivää. (Lue lisää alta)
Video Opalescence Boost vastaanottovalkaisusta:

Kotivalkaisulusikat Opalescence GO! 6% vetyperoksidi

Opalescence GO! kotivalkaisulusikat ovat helppo ja edullinen vaihtoehto hampaiden vaalentamiseen kotona. Et tarvitse omia valkaisulusikoita vaan tuotteessa on mukana muotti johon valkaisuaine on valmiiksi annosteltu. Valkaisulusikkaa käytetään max. 90min päivässä 1-10 päivän ajan. Tuote myydään 4 ja 10 lusikan paketeissa sisältäen sekä ala-että yläleuan valkaisulusikat.

Paketti sisältää

    • Konsultaatio suuhygienistillä 15min
    • Opalescence GO! kotivalkaisulusikat

 

Hinta paketille 4 kpl 49€ tai 10 kpl 95€ !

 

Kotivalkaisuaine Opalescence PF 10% ja 16% karbamidiperoksidi

Opalescence PF on tarkoitettu käytettäväksi kotona henkilökohtaisilla kotivalkaisulusikoilla. Kotivalkaisulusikat teetetään hammaslaboratoriossa hampaista otettujen jäljennösten mukaan. 10% kotivalkaisuaine on tarkoitettu käytettäväksi pääsääntöisesti öisin ja 16% kotivalkaisuaine noin 4-6h päivässä. Hampaiden vaaleneminen on aina yksilöllistä, paras tulos saavutetaan usein noin kahdessa viikossa.

Kotivalkaisu paketti sisältää

  • Konsultaation suuhygienistillä 15min
  • Henkilökohtaiset lusikat ylä- ja alaleukaan
  • 4 kpl Opalescence PF 10% tai 16% kotivalkaisuaine ruiskua(yhdestä ruiskusta tulee noin 3 päivää)
  • Kontrollikäynnit

Hinta paketille 280€

 

Tärkeää tietää ennen hampaiden valkaisua

  • Hammaskivi ja pinnalliset värjäymät tulee poistaa ennen valkaisua
  • Jos hampaat ovat helposti vihlovat suositellaan vihloville hampaille tarkoitetun hammastahnan käytön aloittamista kaksi viikkoa ennen valkaisua

Hampaiden valkaisun edellytys on puhdas ja terve suu!

X

Liity kanta-asiakkaaksi! Kuule ajankohtaiset uutiset ja saa parhaat edut ensimmäisenä.

Sukupuoli

Syntymävuosi