Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on turvallinen ja helppo tapa saada hymysi loistamaan.
Vastaanotolla tehtävä hampaiden tehovalkaisu on yleisin valkaisumenetelmä. Tehovalkaisun tuloksen näkee heti valkaisun jälkeen vaikkakin hampaat jatkavat vaalenemista vielä muutaman päivän ajan. Tehovalkaisun voi suorittaa myös kevytvalkaisuna, jolloin vaalenemisaste jää pienemmäksi. Ennen valkaisua tulee hampaiston olla hoidettu ja hammaskiven tulee olla poistettu. Mahdolliset paikat, sillat tai keraamiset paikat eivät vaalene. Valkaisun jälkeen saat mukaan kotihoito-ohjeet. Suosittelemme ajan varaamista maksuttomaan valkaisukonsultaatioon, jossa suuhygienisti yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee parhaimman valkaisutekniikan sekä vastaa esiin tulleisiin kysymyksiin.
Kotivalkaisu on erinomainen tapa ylläpitää ja syventää hampaiden valkaisua. Vastaanotollamme voimme tehdä juuri sinun suuhusi sopivat henkilökohtaiset valkaisulusikat joilla kotivalkaisun tekeminen on helppoa ja turvallista. Myynnissä on myös valmiita kotivalkaisupaketteja joissa valkaiseva aine on jo kertakäyttöisissä lusikoissa.
Valkaisun teho on aina yksilöllistä, eikä sitä pysty ennustamaan etukäteen. Ammattitaitoiset suuhygienistimme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan menetelmän!
X

    Liity kanta-asiakkaaksi! Kuule ajankohtaiset uutiset ja saa parhaat edut ensimmäisenä.

    Sukupuoli

    Syntymävuosi