fbpx

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on turvallinen ja helppo tapa saada hymysi loistamaan.

Hampaiden tehovalkaisu vastaanotolla

Vastaanotolla tehtävä hampaiden tehovalkaisu on yleisin valkaisumenetelmä. Tehovalkaisun tuloksen näkee heti valkaisun jälkeen, vaikkakin hampaat jatkavat vaalenemista vielä muutaman päivän ajan. Tehovalkaisun voi suorittaa myös kevytvalkaisuna, jolloin vaalenemisaste jää pienemmäksi. Ennen valkaisua tulee hampaiston olla hoidettu ja hammaskiven tulee olla poistettu.

Mahdolliset paikat, sillat tai keraamiset paikat eivät vaalene. Valkaisun jälkeen saat mukaan kotihoito-ohjeet. Suosittelemme ajan varaamista maksuttomaan valkaisukonsultaatioon, jossa suuhygienisti yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee parhaimman valkaisutekniikan sekä vastaa esiin tulleisiin kysymyksiin.

VARAA AIKA HAMPAIDEN VALKAISUUN

TempoDentin hammashoidon ammattilaiset opastavat sinua mielellään valitsemaan sinulle sopivimman valkaisumetodin.

Paina vain nappia alta ja varaa aika heti!


Varaa aika

Hampaiden valkaisu kotona

Hampaiden kotivalkaisu on erinomainen tapa ylläpitää ja syventää hampaiden valkaisua. Vastaanotollamme voimme tehdä juuri sinun suuhusi sopivat henkilökohtaiset valkaisulusikat, joilla kotivalkaisun tekeminen on helppoa ja turvallista. Myynnissä on myös valmiita kotivalkaisupaketteja, joissa valkaiseva aine on jo kertakäyttöisissä lusikoissa.

Valkaisun teho on aina yksilöllistä, eikä sitä pysty ennustamaan etukäteen. Ammattitaitoiset suuhygienistimme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan menetelmän!

VARAA AIKA JO TÄNÄÄN

Hammaslääkäriasema TempoDent auttaa sinua mielellään hampaiden valkaisua koskevissa kysymyksissä ja löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan hoidon.


Varaa konsultaatio

X

    Tilaa uutiskirjeemme! Kuulet ajankohtaiset uutiset ja saat parhaat edut ensimmäisenä.

    Sukupuoli

    Syntymävuosi