Hammashoitoa nukutuksessa

Voimakas, ylitsepääsemättömältä tuntuva hammashoitopelko on hyvä syy hakeutua hammashoitoon nukutuksessa. Etenkin jos vaihtoehtona on hoitamatta jättäminen, minkä seurauksena ongelmista tulee vaikeampia ja kalliimpia.
Laajemmatkin hoitotoimenpiteet saadaan tehtyä nukutuksessa yhdellä kerralla. Ennen nukutushoitoa tehdään tarkka hoitosuunnitelma ja kustannusarvio. Tarkka suunnitelma on tarpeen, jotta kaikki hoitoon liittyvät toimenpiteet saadaan tehtyä nukutuksen aikana. Anestesialääkäri ja -hoitaja valvovat untasi koko hoidon ajan. Herättyäsi olosi on tokkurainen ja hoitohenkilökuntamme huolehtii, että lepäilet vastaanotolla ennen kotiin pääsyä.

Lue lisää

Töitä tarjolla hammashoitajalle !

Haemme reipasta, oma-aloittaista ja positiivisen asenteen omaavaa hammashoitajaa PlusTerveys TempoDentin Tampereen keskustaan avautuviin uusiin tiloihin. Työ sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi tarvittaessa myös välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min/vko), työajat sijoittuvat ma-la 7.30-20.30 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus 6.4. 2021 tai sopimuksen mukaisesti.

Lue lisää

Välinehuollon ammattilainen hae meille töihin !

Haemme reipasta, oma-aloittaista ja positiivisen asenteen omaavaa välinehuoltajaa PlusTerveys TempoDentin Tampereen keskustaan avautuviin uusiin tiloihin. Työ sisältää välinehuollon lisäksi myös muita vastaanotolla määriteltäviä tehtäviä kuten esimerkiksi pyykkihuoltoa.
Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min/vko) ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus 1.4. 2021 tai sopimuksen mukaisesti.

Rauhallista joulua !

TempoDent haluaa kiittää asiakkaitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua sekä iloista uutta vuotta 2021!

 

JOULUN AUKIOLOAJAT

Keskustan sekä Lielahden vastaanotot ovat auki kaikki joulun välipäivät klo 8-15.

Nokia palvelee asiakkaita joulun jälkeen keskiviikkona 30.12 ja seuraavan kerran 4.1.2021

Parkanon ja Ikaalisten vastaanotot ovat kiinni 4.1 asti.

Hei sinä hammaslääkäri hae meille töihin! 🦷🦷

HAMMASLÄÄKÄRI, haluatko päästä työskentelemään uusiin modernisti varusteltuihin tiloihin?

PlusTerveys TempoDent avaa uudet toimitilat Tampereen keskustaan huhtikuun 2021 alusta. Tiloissamme tulee olemaan 10 hoitohuonetta sekä monipuolinen ja laadukas varustelu. Pääset työskentelemään uusiin ja moderneihin tiloihin mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Toimipisteessämme työskentelee myös monien erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä, useita yleishammaslääkäreitä sekä suuhygienistejä ja hammashoitajia. Varustelutasomme on monipuolinen ja moderni, meillä on mm. KKTT-laite sekä uuden teknologian suuskanneri jäljennöksiin.

Lue lisää

Jouluksi pakettiin terveyttä!

Osta meiltä joululahjaksi lahjakortti ja saat arvoa 20% kaupan päälle.
Eli jos ostat esimerkiksi 100€ lahjakortin saat nyt 20€ kaupan päälle eli yhteensä 120€ lahjakortin.
🎄🎄🎄
Tarjous voimassa 23.12.2020 asti.

ePassi

Vielä ehdit käyttämään tämän vuoden hyvinvointipassin saldon hammashoidossa!

Maskisuositus vastaanottojen odotustiloissa

hammaslääkärin rajoitukset
Pyydämme ja suosittelemme asiakkaitamme käyttämään kasvomaskia vastaanottojemme odotustiloissa. Näin voimme noudattaa maskisuositusta ja samalla suojata asiakkaitamme sekä henkilökuntaamme mahdollisilta altistumisilta ja tartunnoilta.
Huomioithan odotustilassa mahdollisuuksien mukaan turvavälit. Ja tulethan vastaanotolle mieluiten yksin ja vasta varattuna aikana. Näin minimoimme kontakteja odotustilassa.

Asiakaspalvelun aukioloaika pitenee!

5.10.2020 alkaen palaamme normaaleihin aukioloaikoihin.

Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista torstaihin klo 8-18 ja perjantaisin 8-15 numerossa 0103229611.

X

    Liity kanta-asiakkaaksi! Kuule ajankohtaiset uutiset ja saa parhaat edut ensimmäisenä.

    Sukupuoli

    Syntymävuosi