Invisalign

Mikä on Invisalign?

Invisalign on oikomisjärjestelmä, jossa hampaita siirretään vaihdettavien, läpinäkyvien kalvojen avulla. Perinteisiä rautoja ei siis tarvita lainkaan.

Miten hoito etenee?

Aluksi hampaat jäljennetään ja selvitetään, voidaanko ne oikaista Invisalign-järjestelmällä. Useimmissa tapauksissa menetelmää voidaan käyttää. Kun sopivuus on varmistettu, tehdään yksityiskohtainen hoitosuunnitelma virtuaalisen kolmiulotteisen ClinCheck®-ohjelman avulla. ClinCheck näyttää siirtymät, joita hampaille suunnitellaan tehtäviksi hoidon aikana. Hammaslääkärisi lähettää suunnitelman sinulle hyväksyttäväksi ja näet jo ennen Invisalign-hoidon aloittamista, miltä hampaidesi odotetaan näyttävän hoidon päätteeksi.

Kun aloitat Invisalign-hoidon, käytät kutakin mittatilaustyönä valmistettua oikomiskiskoa kahden viikon ajan. Kun etenet seuraaviin kiskoihin, hampaasi alkavat siirtyä vähitellen kohti suunniteltua lopullista asentoa. Kiskoja käytetään noin 22h vuorokaudesta ja ne irrotetaan hampailta syödessä ja hampaita pestessä.

Hoidon aikana tapaat silloin tällöin Invisalign-hammaslääkärisi, joka seuraa edistymistäsi ja varmistaa, että hoito tuntuu sinusta hyvältä. Yleensä näitä kontrollikäyntejä on 1-2kk välein. Hoidon kesto vaihtelee yksilöllisesti oikomisongelman vaikeuden mukaan.

Lisätietoa Invisalign-hoidosta www.invisalign.fi.

 

X

    Liity kanta-asiakkaaksi! Kuule ajankohtaiset uutiset ja saa parhaat edut ensimmäisenä.

    Sukupuoli

    Syntymävuosi