AJANKOHTAISTA KORONAVIRUKSEEN (COVID-19) LIITTYEN

Koronaviruksen (COVID-19) leviäminen aiheuttaa kasvavaa huolta yhteiskunnassamme, eikä toimintamme PlusTerveydessäkään ole siitä erillään. Potilaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi pyrimme parhaamme mukaan päivittämään tietomme ja käytäntömme aina ajankohtaisen tilanteen ja viranomaissuosituksen mukaiseksi.

Siirrämme tai pyydämme perumaan ja siirtämään kiireettömiä aikoja vastaanotoillemme seuraavissa tapauksissa:

 • Tunnet olosi flunssaiseksi.
  Kun kyseessä on kiireetön hoito, siirrä aika vähintään kahden viikon päähän. Vastaanottoajan voi epidemia-aikana perua maksutta aivan viime tipassakin. Jos sinulla on akuutti, päivystysluontoinen vaiva, ole yhteydessä terveyskeskukseen.
 • Olet yli 70-vuotias tai edustat muuten erityistä riskiryhmää. 
  Siirrämme riskiryhmään kuuluvien potilaiden kiireettömät ajat kesäkuulle tai sen jälkeiselle ajalle.
 • Olet palannut ulkomailta Suomeen alle 14 päivää sitten. 
  Matkalta palattuasi olet tervetullut meille hoitoon kahden viikon jälkeen.
 • Olet ollut lähikontaktissa koronavirustartunnan saaneen henkilön kanssa vähintään 15 minuuttia.
  Voit tulla hoitoon 14 päivän jälkeen, jos tartuntaa ei ole syntynyt.

Jos sinulla on pakottava kiireellisen hoidon tarve ja sinulla on hengitystieinfektion oireita, koronavirustartunta tai epäily sen mahdollisuudesta, ota yhteyttä paikallisen terveyskeskuksesi päivystysnumeroon.

Toimipisteissämme ohjeistukset ja käytännöt hygienian suhteet ovat ajan tasalla ja hoito toteutetaan aina mahdollisimman turvallisessa ympäristössä. Eli kun hoitoon voi tulla, sinne voi tulla turvallisin mielin! Meidän kaikkien yhteisen turvallisuuden vuoksi pyydämme asiakkaitammekin huolehtimaan mahdollisimman hyvästä käsihygieniasta (tutustu THL:n ohjeeseen käsienpesusta ja yskimisestä.) Tule vastaanotolle mieluiten yksin ja vasta varattuna aikana. Näin minimoimme kontakteja odotustilassa. Jos kuitenkin tarvitset saattajan, otathan omasi lisäksi huomioon myös saattajan terveydentilan.

 

Tiedotetta päivitetty viimeksi 3.4.2020. 

 

Voit seurata päivittyviä ohjeita plusterveyden nettisivuilta.

X

Liity kanta-asiakkaaksi! Kuule ajankohtaiset uutiset ja saa parhaat edut ensimmäisenä.

Sukupuoli

Syntymävuosi