Hammaslääkäripalvelut

TempoDentin Hammaslaboratorio

Nyt saat meiltä TempoDentin nykyaikaisesta, digitaalisesta hammaslaboratoriosta kruunut, laminaatit ja maksimissaan kolmen yksikön sillat nopeasti ja helposti. Materiaaleina käytössämme on e.max, Zirconia ja Empress. Lisäksi teemme hammassuojia ja valkaisulusikoita.

Lue lisää

Invisalign-oikomishoito

Mikä on Invisalign? Invisalign on oikomisjärjestelmä, jossa hampaita siirretään vaihdettavien, läpinäkyvien kalvojen avulla. Perinteisiä rautoja ei siis tarvita lainkaan. Miten hoito etenee? Aluksi hampaat jäljennetään ja selvitetään, voidaanko ne oikaista Invisalign-järjestelmällä.

Lue lisää

Perushammashoito ja suun perustutkimukset

Suun ja hampaiston terveys on osa koko kehomme terveyttä ja sen takaamiseksi hammaslääkärin tekemät säännölliset tarkastukset ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Lue lisää

Hammaskiven poisto ja suunhoidon opastus

Hampaiden kiinnityskudoksien yleisimpiä sairauksia ovat ientulehdus eli gingiviitti ja kiinnityskudoskato eli parodontiitti.

Lue lisää

Hampaiden valkaisu

Vastaanotolla suoritettava hampaiden valkaisu on nopea, tehokas ja hammasystävällinen valkaisumenetelmä. Valkaisu poistaa värjäytymiä ja vaalentaa hampaiden väriä yhdellä käyntikerralla.

Lue lisää

Erikoishammashoidon konsultointi

Otamme vastaan lähetepotilaita vaativien hoitojen ja hoitokokonaisuuksien suunnitteluun, sekä myös hoidon toteuttamiseen. Tässä teemme tiivistä yhteistyötä lähettävien hammaslääkäreiden kanssa.

Lue lisää

Protetiikka ja purentaongelmat

Puuttuvia hampaita ja tuhoutunutta tai kulunutta hammaskudosta voidaan korvata erilaisilla proteettisilla ratkaisuilla. Voimakkaasti kuluneet ja usein myös paljon paikatut hampaat vaativat yleensä kestävämpiä ratkaisuja

Lue lisää

Implantit eli keinojuuret

Jos sinulta puuttuu yksi tai useampia hampaita, voivat implantit tarjota sinulle hyvän ratkaisun. Implanteilla voidaan tarvittaessa korvata vaikka kaikki suun puuttuvat hampaat.

Lue lisää

Suu- ja leukakirurgia

Suu- ja leukakirurgialla tarkoitetaan purentaelimen ja siihen liittyvien kudosten sairauksien, tapaturmien ja puutosten diagnostiikkaa sekä niiden kirurgista ja siihen liittyvää muuta hoitoa.

Lue lisää

Esteettinen hammashoito

Esteettisellä hammashoidolla tarkoitetaan toimenpiteitä, joilla parannetaan ja korjataan hampaiden ulkoasua.

Lue lisää

Uniapnea/Kuorsaus

Unenaikaiset hengitystiehäiriöt ovat yleisiä. Näistä hengityskatkoksista käytetään nimitystä uniapnea. Tavallisin unenaikainen hengityshäiriö on kuorsaus.

Lue lisää

Työterveyshammashuolto

Menestyvän yrityksen edellytys on terveen ja hyvinvoivan suun omaava henkilöstö. Henkilöstölle järjestettävällä säännöllisellä ja ennaltaehkäisevällä hammashoidolla saadaan hyviä tuloksia kohtuullisin kustannuksin.

Lue lisää

Röntgenpalvelut

Röntgenkuvaus antaa tärkeää tietoa oikean hammashoidon suunnitteluun ja toteuttamiseen. Hammasröntgen antaa paljon tietoa hampaiston ja leukojen alueelta, mahdollistaa piilevien ongelmien diagnosoimisen ja luo hoidolle mahdollisimman onnistuneen lopputuloksen.

Lue lisää

Hammashoidon rahoitus

Hammashoidon kustannukset on mahdollista jakaa pienempiin kuukausieriin Santanderin tarjoamalla rahoituksella.

Lue lisää
X

Liity kanta-asiakkaaksi! Kuule ajankohtaiset uutiset ja saa parhaat edut ensimmäisenä.

Sukupuoli

Syntymävuosi