fbpx

Nukutushammashoito

Nukutus & hammashoito

Hammashoito nukutuksessa, eli anestesiassa tehtävä hammashoito sopii erityisesti potilaille, jotka kärsivät pahasta hammaslääkäripelosta. Hammaslääkärin pelko ei ole kovinkaan harvinaista ja jopa 50 % suomalaisista kokee hammaslääkärissä käynnin epämukavaksi tai jännittäväksi. Jotkut kuitenkin kärsivät lähes ylitsepääsemättömästä pelosta, joka voi vaikuttaa todella negatiivisesti hampaiden terveyteen, koska he eivät hakeudu hoitoon ajoissa.

Hammaslääkärissä tulisi kuitenkin käydä tasaisin välein, jotta hampaiden ja suun terveyden ylläpito pysyisi ajan tasalla. Jos ajatuskin hoitotoimenpiteistä tuntuu todella epämiellyttävältä, hammashoito nukutuksessa on mahdollista TempoDentin vastaanotolla.

Lue lisää hoidoista pelkopotilaille >>

Miten nukutus hammaslääkärissä onnistuu?

Ota yhteyttä vastaanottoomme ja voimme sitten yhdessä määritellä henkilökohtaisen tilanteesi ja anestesiahoidon tarpeen. Ennen nukutushoitoa tehdään tarkka hoitosuunnitelma ja kustannusarvio. Tarkka suunnitelma on tarpeen, jotta kaikki hoitoon liittyvät toimenpiteet saadaan tehtyä nukutuksen aikana. Laajemmatkin hoitotoimenpiteet saadaan tehtyä nukutuksessa yhdellä kerralla.

KÄRSITKÖ HAMMASLÄÄKÄRIN PELOSTA?

Hammaslääkäriasema TempoDent tarjoaa miellyttävän käyntikokemuksen pahastakin hammaslääkärin pelosta kärsiville potilaille. Ota yhteyttä alta ja varaa aika!


Varaa aika

Miten hammashoito nukutuksessa toteutuu?

Tyypillisesti hampaiden hoito nukutuksessa kestää 2–4 tuntia ja asiakas tarvitsee lepoa toimenpiteiden jälkeen vähintään seuraavaan päivään. Nukutushammashoitoon saapuvalla asiakkaalla pitää olla aina saattaja mukana. Parin tunnin anestesiahoidon aikana tyypillisesti ehditään hoitamaan esimerkiksi muutaman hampaan paikkaus tai hampaanpoisto.

Hammaslääkäri vastaa hoitotoimenpiteistä ja anestesialääkäri sekä -hoitaja valvovat untasi koko hoidon ajan. Herättyäsi olosi on tokkurainen ja hoitohenkilökuntamme huolehtii, että lepäilet vastaanotolla ennen kotiin pääsyä.

Hammashoito nukutuksessa Tampere TempoDentissa

Hammaslääkäriasema TempoDent Tampere auttaa sinua mielellään tilanteessa, jonka vuoksi saatat tarvita hammashoitoa anestesian alaisena. Ota yhteyttä vastaanottoomme ja varaa aika, niin käydään tilanteesi tarkasti läpi ja tehdään yhdessä hoitosuunnitelma, jota noudattamalla saamme kaikki suun terveyteen liittyvät toimenpiteet hoidettua ilman epämiellyttävää pelkoa tai kipua!

VARAA STRESSIVAPAA HAMMASLÄÄKÄRIKÄYNTI

TempoDentin osaava henkilökunta pystyy tarjoamaan hoitokeinot, jotka tekevät hammaslääkärillä käynnistä rennon ja miellyttävän kokemuksen. Ota yhteyttä vastaanottoomme ja sovitaan tapaaminen!


Varaa aika

X

    Liity kanta-asiakkaaksi! Kuule ajankohtaiset uutiset ja saa parhaat edut ensimmäisenä.

    Sukupuoli

    Syntymävuosi