fbpx

Työterveyshammashoito

Hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksen menestyksen edellytys. Suun terveys on osa ihmisen kokonaisterveyttä, ja siksi hammashoidon liittäminen työterveyspalveluihin on yrityksen etu.

Työpaikkahammashoito on työntekijöiden arvostama veroton henkilöstöetu ja yritykselle kokonaan vähennyskelpoinen meno. Työterveyshammashoidon veroedun edellytys on, että hoito kuuluu perushammashoidon piiriin ja kustannukset ovat kohtuullisia (max. noin 3000 € / hlö / vuosi) ja koskee koko henkilöstöä samanarvoisena.

Yleisimmät suun sairaudet, hampaiden reikiintyminen ja ientulehdus ovat bakteerien aiheuttamia infektiotauteja. Hoitamattomista hammasinfektioista voi seurata vakavia yleisterveydellisiä harmeja myös nuorille ja muuten terveille henkilöille.

Säännöllinen hammashoito kannattaa, sillä saavutettu hyöty näkyy sekä kustannusten että hoitoajan vähenemisenä. Kolmannen säännöllisen hoitovuoden jälkeen hammashoidon tarve ja kustannukset eivät reaalisesti kasva, vaan yleensä jopa putoavat aloitusvuoden tasosta.

 

Ota yhteyttä

Eija Hokkanen

eija.hokkanen@plusterveys.fi

 

X

    Tilaa uutiskirjeemme! Kuulet ajankohtaiset uutiset ja saat parhaat edut ensimmäisenä.

    Sukupuoli

    Syntymävuosi