Tampereen kaupungin valinnanvapauskokeilun jatkoa

Tampereen kaupungin valinnanvapaus kokeilu jatkuu vuodelle 2019. Valinnanvapauskokeilusta pois jäi Lempäälä, joten Lempäälän paikat jaetaan muille kunnille.

500 paikkaa tulee jakoon 21.2.2019 klo 10.00. Lue lisää Tampereen Kaupungin tiedotteesta.

Uusia asiakaspaikkoja avautuu 116 Nokialle, 71 Pirkkalan ja Vesilahden sekä 313 Tampereen ja Oriveden yhteistoiminta-alueelle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

TempoDentistä tällä kertaa valittavana on Tampereen vastaanottojen lisäksi myös Nokian TempoDent.

Tampereen Kaupungin ohjeet

Miten valinta tehdään?

Voit valita hoitoyksikön joko sähköisesti tai puhelimitse. Sinulla on mahdollisuus valita samanaikaisesti vain yksi palvelutuottaja.
Jos olet jo mukana kokeilussa, voit halutessasi vaihtaa palveluntuottajaa kahdeksan kuukauden välein. Uuden valinnan voit tehdä sähköisesti ”Valitse suunhoitoyksikkö” -sivun kautta.
Asiakkuus vaihtuu yleensä valinnan jälkeisenä päivänä.

Sähköisesti

Sähköisesti hoitoyksikön valinta tehdään Valitse suunhoitoyksikkö -sivun kautta. Sivulta löytyvät valittavissa olevat hoitopaikat:

Valintasivustolle on kirjauduttava verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä henkilökortilla.

Valintasivustolle ilmestyy onnistuneen valinnan jälkeen teksti ”Kiitos, suunhoitoyksikön vaihtopyyntösi on vastaanotettu onnistuneesti” sekä uuden suunhoitoyksikön tiedot.
Osa palveluntuottajista on ilmoittanut, kuinka monta asiakasta he pystyvät ottamaan. Kun määrä on täynnä, kyseistä palveluntuottajaa ei pysty enää valitsemaan ja sen kohdalla valintapalvelussa lukee ”Täynnä”.

Puhelimitse

Puhelimitse valinnan voit tehdä numerosta 03 5657 0119 arkisin kello 12 – 15. Ennen soittoa kannattaa tutustua valittavissa oleviin hoitopaikkoihin. Ne löytyvät Valitse suunhoitoyksikkö -sivulta:

Ajanvaraus valittuun hoitopaikkaan

Et voi varata hoitoaikaa heti hoitopaikan valinnan yhteydessä. Hoitoajan varaaminen valitsemallesi palveluntuottajalle onnistuu yleensä seuraavana arkipäivänä valinnan jälkeen.

Hoitoaika varataan soittamalla suoraan palveluntuottajalle. Hoitoajan varaaminen edellyttää, että olet täysi-ikäinen, tehnyt onnistuneen valinnan verkossa tai puhelimitse vähintään yhtä arkipäivää aikaisemmin ja palveluntuottaja on saanut tiedot uudesta asiakkaasta. Aikaa varatessasi on hyvä mainita, että olet valinnanvapausasiakas.

Lisätietoa Tampereen kaupungin sivuilta.

X

Liity kanta-asiakkaaksi! Kuule ajankohtaiset uutiset ja saa parhaat edut ensimmäisenä.

Sukupuoli

Syntymävuosi